• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Finland. Sverige. Asylbeslut gällande irakier. lördag, 24 september, 2016
      Så här ser finska Migrationsverkets beslutsfördelning ut gällande irakier för tiden 2013 – 22 september 2016: Så här ser svenska Migrationsverkets beslutsfördelning ut gällande irakier för tiden 2013 – 31 augusti 2016: Läs här om asylbesluten för afghaner i de två länderna: Finland. Sverige. Asylbeslut gällande afghaner. © denna blogg. […]

Tips till Eugène Palmér på Migrationsverket – och till miggor som vill sluta med 32 månadslöner!

arne-malmgren

Här finns ytterligare en person som Eugéne Palmér på Migrationsverket kan sparka för 32 månadslöner! För det kan väl inte vara så att sparkandet bara gäller dem som har Israel-vänliga åsikter?

Samtidigt är det här också ett tips till alla er miggor som vantrivs med era jobb: ta under er fritid öppet ställning för Israel (att ta ställning för Palestina är än så länge oprövat, men borde i konsekvensens namn gå lika bra) och vänta på att köpas ut av Migrationsverket. Om ni dessutom låter förstå att ni är moderater så går det säkert snabbare eftersom det är något som man på Migrationsverket klassificerar som apart.

Den här mannen med den stora palestinska flaggan måste väl vara helt olämplig att arbeta för Migrationsverket? Han heter Arne Malmgren, arbetar vid Migrationsverket i Göteborg och har under många år demonstrerat för det palestinska folkets rättigheter. I december 2008 och januari 2009 har han varit mycket aktiv vid ett otal demonstrationer.

OBS! Denna information samt fotot har tillhandahållits av Arne Malmgren själv.

Huruvida Arne Malmgren också är moderat framgår inte, men är han det så är det ju extra… apart. Läs här!

Läs hela den otroliga historien om Lennart Eriksson, som öppet tagit ställning för Israel och som första degraderades och sedan sparkades av verksamhetschefen Eugène Palmér på Migrationsverket genom att söka på den här bloggen på ”Lennart Eriksson”.
© Citera gärna texten men ange källan. Fotot är publicerat med tillstånd av Arne Malmgren.